Vše o českém ženském motokrosu.

Czech women's motocross

Jinín 73
Jinín 386 01
+420 775 252 320
Pavla Kiliánová
pavla.czechwmx@gmail.com

Stránky pro příznivce ženského motokrosu v novém kabátě

28.01.2015 09:12

Vážení přátelé, kamarádi a fanoušci ženského motokrosu a motokrosu vůbec... sezóna 2014 je za námi a my se již připravujeme ma tu nadcházející 2015 a věříme, že se zase posuneme o něco dál. V té letošní sezóně Vás stránkami CZECH WOMEN´S MOTOKROSS budu provázet já, Mgr. Pavla Kiliánová.

Chtěla bych, aby motokrosový portál www.czechwmx.cz servíroval kompletní informace z motokrosové scény žen. Na našem servru tak v letošním roce naleznete fotografie, reportáže a rozhovory ze závodů, tréningů, informace od pořadatelských tratí, nahlédneme do zákulisí příprav jednotlivých týmů i závodů.

Dívčí motokros je v Česku na vzestupu a je potřeba jej rozvíjet, podporovat a podávat informace o jednotlivých závodech stejně tak o celkovém vývoji tohoto motokrosového odvětví a právě o to se na těchto stránkách budu s Vaší pomocí snažit.

Žádost a prosba

Aby tyto stránky byly kompletní a úplné, ráda bych představila všechny členky mx spolku žen. Každé z jezdkyň wmx bych chtěla vytvořit vlastní, ucelený profil s profilovou fotografií, fotkami ze závodů, umístěním v minulých sezónách a vším, co k tomu náleží. Proto prosím všechny jezdkyně, aby mě kontaktovali mailem na adrese pavla.czechwmx.com nebo na telefonním čísle (+420) 775 252 320.

Těším se na Vaši spolupráci v následující motokrosové sezóně 2015 a děkuji za přízeň stránkám www.czechwmx.cz

Mgr. Pavla Kiliánová